Tuinboon (BIO)

Deze tuinboon heeft een hoge opbrengst. De peulen zijn erg mooi en goed gevuld. Ze zijn lekker van smaak en geschikt om in te vriezen.

Lees meer...
Artikelnummer: w80817

Tuinboon Ratio

De tuinboon groeit eigenlijk op alle grondsoorten. De tuinboon heeft, vergeleken met andere peulvruchten, wel meer voeding nodig in de grond. Houd hier dus rekening mee als je ze zelf gaat kweken. Zoals bij de meeste bonen kies je voor een zonnige standplaats. Je kunt tuinbonen al relatief vroeg zaaien. Dat is prettig, want dan kun je in de meeste gevallen oogsten voordat de tijd van de zwarte bonenluis begint.

Zaaien

Als je de tuinboon gaat zaaien, doe je dat buiten van maart tot half april. Hou een rijafstand van 60 cm aan, en in de rij voor afstanden van 15 à 20 cm. Wil je het proces iets vervroegen? Zaai dan onder glas in februari, en plant vervolgens begin april buiten uit. De ‘Ratio’ heeft een hoge, vroege opbrengst, waardoor je het meeste haalt uit je oogst!

De zaden van Bolster zijn zaden van eigen teelt, 100% biologisch en GMO-vrij

Specificaties

Inhoud kleinverpakking: 75 gram (voor 4 m2) Aantal zaden per gram : 0, 7 zaden Plantafstand: 60x20 cm Planthoogte: 40-80 cm Standplaats: Zon

Biologische zaden

Kijk voor al onze andere biologische zaden van Bolster ook in de categorie moestuinzaden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen