Contact

Openingstijden & Bereikbaarheid 

De IVN webwinkel is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar. Voor vragen lees de veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden op je vraag neem contact met ons op.

Contact:

Telefoon: 06 106 595 50.
E-mail naar [email protected]

Bezoekadres

IVN Winkel
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn

Maak telefonisch of per e-mail een afspraak om uw pakket op te halen.

Bankrekeningnummer

NL36ABNA0249086697
RSIN: 813950326
KvK:34147938

Bedenktijd/herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download retourformulier