Zadenpakket 'Bijen en vlinders'

In dit zadenpakket vind je de favoriete bloemen voor zowel bijen en vlinders. Deze bloemen zitten namelijk boordevol stuifmeel en pollen, die bijen en vlinders nodig hebben om te floreren.

Lees meer...
Artikelnummer: W80840

Zadenpakket 'Bijen en vlinders'

In dit zadenpakket vind je de favoriete bloemen voor zowel bijen en vlinders. Deze bloemen zitten namelijk boordevol stuifmeel en pollen, die bijen en vlinders nodig hebben om te floreren. Bijen en vlinders zijn heel belangrijk voor onze voedselvoorziening: een groot deel van de voedselproductie, waaronder zaadteelten, is afhankelijk van bestuiving door onder andere bijen en vlinders. De biologische zaden van Bolster zijn gegarandeerd vrij van gif, en juist gif is een van de oorzaken van de afname van de bijen- en vlinderpopulatie. Dus kies altijd voor biologische zaden, dan ben je echt goed bezig en maak je bijen, vlinders en vele andere insecten gelukkig! Met dit pakket creëer je prachtige bloemen voor in jouw tuin én geef je de bijen en vlinders meer overlevingskans.

Wanneer zaaien?

Het beste moment om te zaaien voor de meeste soorten in dit pakket zijn de maanden april en mei. Zaai op rijtjes van 25 cm, zo kan je onkruid wat makkelijker bestrijden. Druk de zaden na het zaaien goed aan. Houd de bodem de eerste dagen na het zaaien vochtig, indien nodig. Je kunt de de bloemen uiteraard ook (binnen) voorzaaien en na 2 tot 3 weken planten.

Inhoud pakket

Dit pakket bevat de soorten Boekweit, Phacelia, Gele mosterd, Komkommerkruid, Goudsbloem, Korenbloem, Grote zonnebloem en Gewone klaproos. De soorten zijn apart verpakt in het pakket, maar je kunt ze ook als mix zaaien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen