5 Zaadbommen - Vogelmix

5 Zaadbommen in zakje - vogelmix. Het vogel bloemenmengsel bestaat uit twintig verschillende bloemen. Waaronder de Hellianthus, Panicum en Linum. Welke er hiervan exact in uw zaadbom zitten blijft een verrassing.

Lees meer...
€7,50
Incl. btw
Levertijd: 1 -2 weken
Artikelnummer: W80746

5 Zaadbommen in zakje - vogelmix

Een tuin vol vogels!

De bloemen welke uit dit leuke zaadmengsel voortkomen zullen zorgen voor veel vogels in uw tuin. Dit omdat de bloemen zaden produceren waar de vogels dol op zijn. Naast de prachtigste bloemen, worden de vogels hierdoor ook nog eens van voedsel voorzien! 5 stuks in een mooi katoenen (geschenk)zakje. Het vogel bloemenmengsel bestaat uit twintig verschillende bloemen. Waaronder de Hellianthus, Panicum en Linum. Welke er hiervan exact in uw zaadbom zitten blijft een verrassing. Gooi de zaadbommetjes op een kaal stukje grond. Doe dit alleen niet in een natuurgebied. Maar bijvoorbeeld in je tuin! Wacht op een regenbui (of sproei met een gieter). Om een succesvolle bloei te garanderen zijn een aantal zaken van belang, namelijk:

1. Verwijderen aanwezige begroeiing Voordat je gaat zaaien, is het verstandig om eerst de aanwezige begroeiing weg te halen. Wilt je bijvoorbeeld een kleurrijke bloemenweide op de plek waar nu een groen grasmat ligt, dan moet je eerst het gras weghalen. Het lukraak uitstrooien van zaden of een zadenmengsel over een bestaande vegetatie heeft namelijk weinig zin, omdat de zaden worden verdrongen door de reeds aanwezige vegetatie.

2. Grond zoveel mogelijk met rust laten Wij raden aan, naast het wegnemen van de zoden, de grond zoveel mogelijk met rust te laten. Wanneer je de bodem zo min mogelijk stoort, voorkom je dat onkruidzaden en voedingsstoffen uit de ondergrond geactiveerd worden.

Extra informatie

  • Gewicht: 100 g
  • Mix: Vogelmix
  • Zaaitijd: maart, april, mei, juni
  • Bloeitijd: mei, juni, juli, augustus
  • Aantal in verpakking: 5 stuks
  • Aarde en zaadjes zijn biologisch
  • Inheemse bloemsoorten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen