Zsilt Zand en Strand speelgoedset (3+ jr)

In deze set vind je de schuur, het huis, de schraper en de emmer. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Lees meer...
Artikelnummer: W30916

Zsilt Zand en Strand speelgoedset (3+ jr)

In deze set vind je de schuur, het huis, de schraper en de emmer.

Vul de schuur- en huisvormen met stevig, niet al te droog zand en druk goed aan. Verwijder de vorm met behulp van de handgreepjes aan de zijkanten door hem voorzichtig op te tillen. En voilà! Daar staat een prachtig huis, schuur, loods, stevige kasteelmuur. Laat je fantasie de vrije loop.

De schraper is een multifunctioneel stuk gereedschap voor water en zand. Een kind heeft bij dit gereedschap geen uitleg nodig, het zal onmiddellijk 10 manieren zien waarop deze handige ‘tool’ is te gebruiken. Scheppen, harken, drukken, duwen, schrapen… Het helpt je jouw bouwterrein aan te harken, plat te maken of juist reliëf te geven.

Door het gave design van de emmer wordt jouw kasteel gelijk bijzonder! Je kunt er van alles in doen en het is tegelijk een prachtige bouwvorm. En bij deze emmer hoef je ook niet bang te zijn dat het handvat zomaar afbreekt bij zware belading.

Handig om te weten

  • De schuur en het huis zijn 9 cm hoog, ongeveer 9 cm breed en 12 cm lang.
  • De schraper is ongeveer 23 cm lang.
  • De emmer is ongeveer 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 20 cm. Er past 2 liter water in, minder kan natuurlijk altijd.

100% recycled plastic Made to last Gemaakt van jouw huishoudelijk plastic afval Made in Holland Dutch design by Remortel (jeweetwel die van de Dopper)

Wij zijn Zsilt. En de kust betekent de wereld voor ons. Wij geloven in een kust vol schoonheid, zonder afval. Daarom maken wij strandspeelgoed, 100% van jouw gerecycled plastic afval. Ja, dus jouw oude shampoofles is nu misschien wel deze schep. Hoe cool is dat! En alles in Nederland ontworpen en geproduceerd. Super stevig en duurzaam dus. Dit speelgoed gooi jij echt nooit meer weg. Minder afval. Meer zandkastelen!

martin 09-06-2021 09:43

Echt superstevige emmer en mooie vormgeving. Blij mee!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen