Zsilt Zand en Strand speelgoed tools 3m+

De schuur, het huis en de schraper! Gemaakt in Nederland van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens. Geschikt voor kinderen vanaf 3+ maanden

Lees meer...
Artikelnummer: W30917

Zsilt Zand en Strand speelgoed tools 3m+

De schuur, het huis en de schraper! Gemaakt in Nederland van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens. Deze set wordt verstuurd incl. een mooie duurzame cadeauverpakking!

Vul de schuur- en huisvormen met stevig, niet al te droog zand en druk goed aan. Verwijder de vorm met behulp van de handgreepjes aan de zijkanten door hem voorzichtig op te tillen. En voilà! Daar staat een prachtig huis, schuur, loods, stevige kasteelmuur. Laat je fantasie de vrije loop.

De schraper is een multifunctioneel stuk gereedschap voor water en zand. Een kind heeft bij dit gereedschap geen uitleg nodig, het zal onmiddellijk 10 manieren zien waarop deze handige ‘tool’ is te gebruiken. Scheppen, harken, drukken, duwen, schrapen… Het helpt je jouw bouwterrein aan te harken, plat te maken of juist reliëf te geven. Just try!

Ook handig om te weten

  • De schuur en het huis zijn ongeveer 12 cm lang, 9 cm breed en 8 cm hoog.
  • De schraper is 23 cm lang

100% recycled plastic Made to last Gemaakt van jouw huishoudelijk plastic afval Made in Holland Dutch design by Remortel (jeweetwel die van de Dopper)

Wij zijn Zsilt. En de kust betekent de wereld voor ons. Wij geloven in een kust vol schoonheid, zonder afval. Daarom maken wij strandspeelgoed, 100% van jouw gerecycled plastic afval. Ja, dus jouw oude shampoofles is nu misschien wel deze schep. Hoe cool is dat! En alles in Nederland ontworpen en geproduceerd. Super stevig en duurzaam dus. Dit speelgoed gooi jij echt nooit meer weg. Minder afval. Meer zandkastelen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen