Zsilt Boot - Roze

Hijs de zeilen met dit bootje, gemaakt van 100% gerecycled plastic! Het Zsilt bootje bestaat uit twee losse delen en blijft uiteraard drijven op de meest woeste zeeën.

Lees meer...
Artikelnummer: W30914

Zsilt Boot - Roze

Hijs de zeilen! Het Zsilt bootje bestaat uit twee losse delen en blijft uiteraard drijven op de meest woeste zeeën. Het zeiltje heeft in de top ook nog een gat om water en zand te gieten. Verstuurd in een mooie duurzame cadeau-wikkel. Aye Aye kapitein!

Wij zijn Zsilt. En de kust betekent de wereld voor ons. Wij geloven in een kust vol schoonheid, zonder afval. Daarom maken wij strandspeelgoed, 100% van jouw gerecycled plastic afval. Ja, dus jouw oude shampoofles is nu misschien wel deze schep. Hoe cool is dat! En alles in Nederland ontworpen en geproduceerd. Super stevig en duurzaam dus. Dit speelgoed gooi jij echt nooit meer weg. Minder afval. Meer zandkastelen!

Even op een rijtje:

100% recycled plastic Made to last Gemaakt van jouw huishoudelijk plastic afval Made in Holland Dutch design by Remortel (jeweetwel die van de Dopper) Ook te koop in de kleur rood en blauw

Handig om te weten

Het bootje is 18 cm lang, 8 cm breed en ongeveer 7 cm hoog.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen