Zilt Kweekpakket (vernieuwd)

Zomerse zeeaster, zuivere zeevenkel, zilte zeekraal en stralende strandbiet. 4 zilte groentesoorten die jij gewoon in eigen tuin of balkon kan kweken. Geleverd met eigen kweekzak, kokostablet en zilte voedingskorrels.

Artikelnummer: W80799

Zilt kweekpakket (Vernieuwd!)

Zomerse zeeaster, zuivere zeevenkel, zilte zeekraal en stralende strandbiet. 4 zilte groentesoorten die jij gewoon in eigen tuin of balkon kan kweken.

In het pakket zitten 4 soorten zaden met ieder hun eigen kweekzak, kokostablet en zilte voedingskorrels. Alle ingredienten die je nodig hebt om jouw zilte groentetuintje te kunnen starten.

Om de kans van slagen te vergroten zijn er nu extra zaden toegevoegd. Ook is een zakje vermiculiet toegevoegd, een natuurproduct wat vocht beter vasthoud. De zilte zaden houden van een natte omgeving als ze kiemen. Tot slot staat in de folder, die is bijgesloten, precies uitgelegd hoe het werkt en welke tips je nog meer kunt opvolgen. Kortom, nog meer plezier voor je geld. Eet smakelijk!

Hoe werkt het?

Je begint de kweek met zoet water en na ontkieming ga je beetje bij beetje gieten met jouw eigen zoutwatermengsel. Weten hoe je dat maakt? Doe dan meer met de gratis e-learning die je vanaf maart in je eigen tempo via de Natuuracademie kan volgen.

Of je nu in Limburg of Friesland woont, zilte groentes kun je overal telen. Dat doe je altijd in een afgesloten pot of bak, zodat het zoute water niet in contact komt met jouw eigen tuingrond.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen