Zadenpakket 'De Stadstuin'

Met een kleine stadstuin, een balkon of alleen een vensterbank kun je ook je eigen groenten telen. Dit zadenpakket is ideaal wanneer je over weinig ruimte beschikt en toch aan de slag wil gaan met biologische zaden.

Lees meer...
Artikelnummer: W80838

Zadenpakket 'De Stadstuin'

Met een kleine stadstuin, een balkon of alleen een vensterbank kun je ook je eigen groenten telen. Dit zadenpakket is ideaal wanneer je over weinig ruimte beschikt en toch aan de slag wil gaan met biologische zaden. We hebben daarnaast een handig boekje meegeleverd dat je helpt met de teelt in potten. Zo kun je op een eenvoudige en leuke manier van start gaan met je eigen pottentuin! Er is tenslotte niets lekkerder dan groenten uit je eigen tuin.

Inhoud pakket:

Andijvie Rode biet 'Egyptische platronde' Pluksla 'Black seeded simpson' Spinazie 'Vroeg reuzenblad' Kropsla 'Wonder der vier jaargetijden' Courgette 'Black Beauty' Winterpostelein Stamdoperwt 'Kelvedon Wonder' Radijs 'Cherry Belle'

Dit pakket bevat het boek: Groenten in potten.

Moestuinfan?

Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide moestuinassortiment. Je vindt hier alles om van jouw (stads)moestuin een succes te maken!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen