Vogellokfluitje

Met het lokfluitje is het mogelijk om vogels te lokken. Door het draaien van het fluitje in de houder ontstaat een 'vogelgeluid'. Leuk om op zak te hebben tijdens een bos- of weidewandeling.

Lees meer...
Artikelnummer: W20217

De Audubon Bird Call is een instrumentje, gemaakt van berkenhout en metaal, waarmee men vogels nieuwsgierig kan maken.

Hoe werkt het?

Het geluid van de vogelroep wordt geproduceerd door de houten cilinder tegen de gegoten zinken plug te draaien. Door de druk tussen de twee oppervlakken te variëren terwijl je heen en weer draait, kunnen verschillende vogelgeluiden nauwkeurig worden nagebootst. Oorspronkelijk bedacht door zangvogeljagers in Europa, trekt het vogellokfluitje vogels aan door de illusie te wekken dat er andere vogels in het gebied zijn.

Voor elke natuurliefhebber, ook kinderen!

Het instrumentje daagt voortdurend uit tot gebruik in alle seizoenen. Steeds ontdekt de gebruiker nieuwe klanken en mogelijkheden.
Door deze opmerkelijke eigenschappen en het bedieningsgemak is dit vogellokfluitje interessant voor iedere natuurliefhebber. Door het speelse karakter wordt bij niet-vogelkenners de belangstelling voor vogels juist gewekt. Ook voor kinderen is het een inspirerend cadeau.Het is verpakt in een mooi geschenkdoosje en dus een mooi cadeau voor iedereen!

Met de hand gemaakt

De Audubon Bird Call wordt erkend door meerdere generaties vogelaars en buitenmensen en wordt al meer dan 60 jaar met de hand gemaakt en afgesteld in de VS op dezelfde manier.
Een capsule harspoeder wordt meegeleverd om het geluid gedurende vele jaren optimaal te houden.

Verrassende ontmoetingen met vogels zijn niet uitgesloten!

Verantwoord gebruik

Gebruik het lokfluitje verantwoord en gebruik deze niet tijdens het broedseizoen om zo verstoring te voorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen