Tuincheckkaarten Vriendelijke Tuin – set van 6 stuks

Welke dieren worden blij van jouw tuin? Check het met de Tuincheckkaarten. Dit pakket bevat zes verschillende kaarten waarmee je ontdekt hoe vriendelijk jouw is voor dieren, insecten en planten.

Artikelnummer: W40349A

Tuincheckkaarten Vriendelijke Tuin set van 6 stuks

Welke dieren worden blij van jouw tuin? Check het met de Tuincheckkaarten. Dit pakket bevat zes verschillende kaarten waarmee je ontdekt hoe vriendelijk jouw is voor dieren, insecten en planten. De kaarten zijn geprint op A4-formaat op stevig papier (300 grams). Let op: deze kaarten zijn niet watervast.

Deze set bevat de volgende zes Tuincheckkaarten:

  • De Egelvriendelijke tuin
  • De Amfibievriendelijke tuin
  • De Vogelvriendelijke tuin
  • De Wilde plantenvriendelijke tuin
  • De Bodemdiertjesvriendelijke tuin
  • De Insectenvriendelijke tuin

Hoe werkt het?

Als echte tuininspecteur doorloop je jouw favoriete tuincheckkaart en onderzoek je of je echt te maken hebt met een Vriendelijke Tuin! Begin bij start en volg de groene route naar je doel. Bij elke rode uitkomst krijg je met de gele afslag eenvoudige tips om weer op het groene pad te komen!

Klaar met checken? Vraag je bordje aan!

Heb je jouw tuin gecheckt met de Tuincheckkaarten? En heb je een vriendelijke tuin voor mens, plant en dier? Gefeliciteerd! Bestel dan je Vriendelijke Tuin bordje.

Over de Vriendelijke Tuin

Een tuin is er natuurlijk niet alleen voor ons, maar ook voor onze natuurvrienden. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat tuinen natuurvriendelijker worden. Dat is goed voor plant en dier, maar ook voor de mensen in de buurt. De omgeving wordt er mooier, gezonder en fijner van. En met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken! Lees meer over de Vriendelijke tuin op: www.ivn.nl/vriendelijketuin

0 sterren op basis van 0 beoordelingen