Spiegeltje

Het handspiegeltje is een leuk hulpmiddel bij het doen van een paddenstoelenonderzoek. Het spiegeltje kan onder de hoed van de paddestoel gehouden worden, waardoor de onderkant van de hoed goed te zien is.

Lees meer...
Artikelnummer: W20225

Spiegeltje

Het handspiegeltje is een leuk hulpmiddel bij het doen van een paddenstoelenonderzoek. Het spiegeltje kan onder de hoed van de paddestoel gehouden worden, waardoor de onderkant van de hoed goed te zien is. Ontdek op deze manier of er plaatjes (lammelen), buisjes of stekels aan de onderkant zitten. De paddestoel hoeft zo niet aangeraakt te worden, waardoor beschadiging wordt voorkomen. Daarnaast zijn sommige paddenstoelsoorten giftig.

Een echte paddenstoelenexpert 

Wil je nog meer te weten komen over de verschillende paddenstoelensoorten die in Nederland voorkomen, kijk dan eens bij de zoekkaarten over paddenstoelen. Met deze zoekkaarten leer je verschillende soorten onderscheiden en kom je te weten hoe paddenstoelen nu eigenlijk hun sporen verspreiden?

Liever thuis aan de slag? Er zijn ook verschillende kweeksets te koop, waarmee je heel gemakkelijk je eigen paddenstoelen kweekt.0 sterren op basis van 0 beoordelingen