Santino polo - dames maat S

Een nette polo in de kenmerkende groene IVN kleur, op de borst voorzien van het IVN logo en op de achterzijde van de lelie en de tekst ‘Beleef de natuur’. De polo’s bestaan voor 100% uit katoen en zijn milieuvriendelijk geproduceerd.

Lees meer...
Artikelnummer: W80634

Santino polo - dames maat S

Een nette polo in de kenmerkende groene IVN kleur, op de borst voorzien van het IVN logo en op de achterzijde van de lelie en de tekst ‘Beleef de natuur’. Het dragen van een IVN polo bij bijvoorbeeld een (buiten)activiteit of het begeleiden van groepen zorgt ervoor dat de gids of begeleider goed opvalt.

De polo’s bestaan voor 100% uit katoen en zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Er wordt geadviseerd dezelfde kledingmaat aan te houden als uw eigen maat.

IVN kleding

In dezelfde lijn verkoopt de IVN winkel o.a. ook softshelljacks, caps, bodywarmers en reflecterende hesjes. Kijk hier voor het gehele kledingassortiment.

Informatie over de producent

De poducent werkt samen met het BCI (Better Cotton Initiative). BCI stelt eisen aan milieuvriendelijke productie en waardig werk voor boeren en op plantages. Het richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt en het opleiden van boeren om bewustere keuzes te maken en duurzamer te telen.

Daarnaast maakt de producent deel uit van het AMFORI-netwerk. Dit netwerk heeft tot doel om open en duurzame handel te creëren voor meer dan 200 retailers, importeurs en merken. De missie van AMFORI richt zicht op 3 doelen: • Vergroten welvaart van de mens • Op een verantwoorde manier gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen • Wereldwijd open handel drijven

0 sterren op basis van 0 beoordelingen