Regatta Softshell bodywarmer - dames maat XXL

Een duurzame wind- en waterbestendige softshell bodywarmer. Met op de borst in limegroen de opdruk: "IVN natuureducatie" en op de rug in limegroen de opdruk: "Beleef de natuur". Een fijne bodywarmer voor buitenactiviteiten met mooi weer.

Lees meer...
Artikelnummer: W80628

Regatta Softshell bodywarmer - dames maat XXL

Een duurzame wind- en waterbestendige softshell bodywarmer. Met op de borst in limegroen de opdruk: "IVN natuureducatie" en op de rug in limegroen de opdruk: "Beleef de natuur". Een fijne bodywarmer voor bijvoorbeeld het gidsen van wandelingen en andere (buiten)activiteiten tijdens mooi weer.

De bodywarmers zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, geproduceerd uit minimaal 15 PET-flessen en zijn PFC vrij. Er is dus geen gebruik gemaakt van schadelijke en milieuonvriendelijke stoffen om de bodywarmers waterdicht te maken. Daarnaast garandeert de producent, als actief lid van de ETI (Ethical Trading Initiative), dat werknemers die de bodywarmers produceren op een eerlijke manier worden behandeld en in goede omstandigheden kunnen werken.

Bijzonderheden:

• Gemaakt van 100% gerecycled polyester • Geproduceerd uit minimaal 15 PET-flessen • Een borstzak en twee zijzakken. • De bodywarmers zijn leverbaar in heren en dames modellen. • De bodywarmers worden gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden

0 sterren op basis van 0 beoordelingen