Potloep Navir doos per 10

De potloep Navir is handig voor het bekijken van beestjes die weg kunnen lopen of vliegen. Het deksel is een vergrootglas waardoor wat er in zit wordt vergroot. Ook bij wateronderzoek zijn potloepen Navir erg handig.

Lees meer...
Artikelnummer: W10025

Potloep Navir doos (per 10)

De potloep Navir is handig voor het bekijken van beestjes die weg kunnen lopen of vliegen. Het deksel is een vergrootglas waardoor wat er in zit wordt vergroot. Ook bij wateronderzoek zijn deze potloepen erg handig.

Meten is weten

De potloep Navir heeft twee vergrootglazen in het deksel. Zo kan er met twee vergrotingen naar de inhoud gekeken worden. Klap je het groene vergrootglas open en kijk je via het rode vergrootglas naar het beestje, dan wordt deze één keer zo groot. Klap je het groene vergrootglas dicht, dan wordt het beestje 2 x vergroot.

Ook staat er een meetraam op de bodem van de potloep, met blokjes van een halve centimeter. Er kan dus worden geschat wat de afmetingen zijn van het beestje dat gevangen is. De potloep Navir is gemaakt van stevig plastic en kan dus tegen een stootje.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen