Natuurtalentenboek

Het natuurtalentenboek is een educatief boek dat een ontdekkingstocht naar de vier bronnen in het bos stimuleert. De bevindingen kunnen in het boek worden genoteerd, waardoor het een zeer persoonlijk document van de gebruiker wordt.

Lees meer...
Artikelnummer: W30501

Natuurtalentenboek

Het natuurtalentenboek is een educatief boek dat een ontdekkingstocht naar de vier bronnen in het bos stimuleert. Het eerste deel  gaat vooral over de samenhang tussen de vier bronnen en daarin komen begrippen als voedselketen, kringloop van voedingsstoffen, productie, consumptie en reductie aan bod.

Het tweede deel bestaat uit opdrachten om op zoek te gaan naar de vier bronnen. De zoekkaarten die nodig zijn om de vondsten te benoemen, zijn er in opgenomen. De bevindingen kunnen in het boek worden genoteerd, waardoor het een zeer persoonlijk document van de gebruiker wordt.

Tenslotte is er een hoofdstuk gewijd aan materiaalgebruik, belangrijke adressen en internetsites. De 16 zoekkaarten stimuleren kennis te maken met de biodiversiteit in de natuur. Formaat: A5.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen