Bordje: De Amfibie vriendelijke tuin

En? Heb jij de tuincheckkaart met succes doorlopen? En is jouw tuin bijvoorbeeld egel- of amfibievriendelijk? Gefeliciteerd! Jij hebt een echte Vriendelijke Tuin! Bestel hier je bijpassende bordje.

Lees meer...
Artikelnummer: W40351

Gefeliciteerd! Jij hebt een echte Vriendelijke Tuin ontdekt!

Belangrijk! 

Het natuurvriendelijke tuinpakket en de tuinbordjes zijn uitverkocht. De productlijn wordt daarnaast vernieuwd en uitgebreid. Mocht je meer informatie willen of kenbaar willen maken dat je geïnteresseed bent in dit product dan kun je mailen naar Tonja: [email protected] 

Bordje aanvragen als tuineigenaar

En? Heb jij de tuincheckkaart met succes doorlopen? En is jouw tuin bijvoorbeeld egel- of amfibievriendelijk? Gefeliciteerd! Jij hebt een echte Vriendelijke Tuin! Bestel hier je bijpassende bordje.

Let op: De Vriendelijke Tuin wordt ontwikkeld door IVN Zuid-Holland en bevindt zich nog in de pilotfase. Om die reden kunnen alleen tuineigenaren uit Zuid-Holland deelnemen. Zolang de voorraad strekt is het bordje gratis! Zijn de bordjes op of kom je toevallig niet uit Zuid-Holland? Stuur dan een mailtje naar Anne Diepenhorst([email protected]), dan kom je op onze wachtlijst.

Wil je ons helpen deze campagne tot een succes te maken?

Stuur een foto van jouw tuin met bordje op naar Tonja van Gorp ([email protected]) en vertel ons in een paar regels waarom je meedoet. En als je nog tips voor ons hebt hoe we nog meer tuineigenaren en tuininspecteurs enthousiast kunnen maken, dan horen we die graag.

Bordjes aanvragen als leerkracht of jeugdactiviteitenbegeleider

Wil je meedoen aan deze pilot met jouw klas of jeugdgroep? Dat kan!

Je ontvangt dan 2 bordjes van elke categorie, 4 geplastificeerde tuincheckkaarten en complimentkaartjes, die je in de bus kan doen bij de tuineigenaren wiens tuin je hebt gecheckt met de kinderen. Je bestelt dit pakket hier!.

Let op: De Vriendelijke Tuin wordt ontwikkeld door IVN Zuid-Holland en bevindt zich nog in de pilotfase. Om die reden kunnen in principe alleen leerkrachten of jeugdactiviteitenbegeleiders die in Zuid-Holland actief zijn het pakket aanvragen. We kunnen in totaal maar liefst 14 pakketten weggeven! Zijn de pakketten op of ben je toevallig niet werkzaam in Zuid-Holland, maar heb je wel interesse in het pakket? Stuur dan een mailtje naar Anne Diepenhorst ([email protected]), dan kom je op onze wachtlijst.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen