van Slakkenhotel naar NatBSO

Het boek 'Van Slakkenhotel tot natuurBSO' is een inspiratieboek over de groene opvang: het brengt de groene kinderopvang in beeld en helpt je op weg groene kinderopvang vorm te geven.

Artikelnummer: W30731

Het boek 'Van Slakkenhotel tot natuurBSO' is een inspiratieboek over de groene opvang: het brengt de groene kinderopvang in beeld en helpt je op weg groene kinderopvang vorm te geven. Donderdag 18 september 2014 is tijdens de Kind van Nature tweedaagse in Soesterberg het eerste exemplaar van het boek 'Van Slakkenhotel tot natuurBSO - Ruim baan voor Groene kinderopvang' overhandigd aan Mariëlle Rompa, bestuursvoorzitter van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Zij ontving het boek uit handen van Roel van Raaij, progammamanager Duurzaam Door van het ministerie van Economische Zaken.

 

De auteurs Marc Veekamp en Bowine Wijffels hebben met dit boek hun jarenlange opgebouwde expertise en netwerk voor een groot publiek ontsloten. Niet alleen gaan ze in het boek in op vragen als 'Wat is Groene kinderopvang', 'Waarom Groene kinderopvang' en 'Hoe realiseer je Groene kinderopvang', vooral laten ze in woord en vooral beeld zien wat er in Nederland al bereikt is. Bijna 40 locaties vormen evenzovele bronnen van inspiratie, niet in de laatste plaats door de vele praktische tips van mensen uit de praktijk. Veekamp en Wijffels complementeren het boek met een kijkje over de grens, een uitstapje naar opleidingen en ondersteuningsmogelijkheden. Daarmee is het boek een fundament voor ieder die Groene kinderopvang verder wil ontwikkelen. Een mooi cadeau voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en BSO.

 

Prijs: € 13,25. Vanaf 10 exemplaren of meer € 11,00 per stuk.

Tim 27-07-2021 21:10

Prachtig boek!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen