Contact

Aangepaste openingstijden i.v.m Coronavirus 

I.v.m. het coronavirus is er wat minder bezetting in onze IVN webwinkel dan normaal. Op maandag, woensdag en vrijdag worden de bestellingen verwerkt en verzonden en is de winkel telefonisch bereikbaar van 09:00 - 16:00 uur. We doen er alles aan om de winkel zo optimaal mogelijk te laten draaien onder deze omstandigheden, maar het kan zijn dat je wat langer op je bestelling moet wachten dan je van ons gewend bent. Ook de post- en pakketdiensten hebben meer tijd nodig om bestellingen te bezorgen. 

De winkel is wel de hele week per mail bereikbaar op mailadres: [email protected] 

 

Lees de veelgestelde vragen. Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons:

Via de telefoon op nummer 055 368 40 12.
Of stuur een e-mail naar [email protected]

Bezoekadres

IVN Winkel
Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn

Bankrekeningnummer

NL36ABNA0249086697
RSIN: 813950326
KvK:34147938

Bedenktijd/herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download retourformulier