IVN Boek - Vogels voor beginners

Vogels zijn fascinerend, mooi en leuk om naar te kijken. Dit boek is speciaal geschreven voor beginners die graag wat meer over deze dieren willen weten, maar nog bezig zijn met uitvogelen op welke manier ze graag van deze dieren genieten

Lees meer...
€17,25
Incl. btw
Levertijd: 3-5 werkdagen
Artikelnummer: W80906

Vogels voor beginners

Vogels zijn fascinerend, mooi en leuk om naar te kijken. Dit boek is speciaal geschreven voor beginners die graag wat meer over deze dieren willen weten, maar nog bezig zijn met uitvogelen op welke manier ze graag van deze dieren genieten. We noemen bijvoorbeeld wel verschillende soorten, maar zijn zeker geen veldgids. Het gaat om de rode draad van hoe vogels eruit zien en hoe ze zich gedragen, aangevuld met interessante, grappige of bijzondere voorbeelden en feitjes.

Ook leer je in dit boek hoe je vogels kunt herkennen aan hun uiterlijk en gedrag en waar je verschillende soorten kunt vinden. Als extraatje krijg je tips en praktische adviezen over vogels kijken en fotograferen. Zo kun je direct aan de slag met vogels kijken!

De opbrengst van deze boeken komt ten goede aan het ontwikkelen van nieuw en actueel houden van bestaand cursusmateriaal voor IVN.

Specificaties

  • A4 voormaat
  • Full colour
  • 47 pagina's
  • Softcover
0 sterren op basis van 0 beoordelingen