Handschoenen Schone Rivieren

Schone Rivieren brengt samen met 800 vrijwillige rivierafvalonderzoekers de plasticvervuiling in Nederland in kaart en pakt het probleem aan bij de bron. Om veilig en schoon te kunnen werken is het mogelijk om hiervoor materiaal aan te schaffen.

Lees meer...
Artikelnummer: W70431

Handschoenen Schone Rivieren

Wereldwijd vormt de plasticsoep een bedreiging voor het milieu en de gezondheid van mens en dier. Dat probleem begint dichterbij dan je denkt, namelijk bij de rivier bij jou in de buurt. Plastic afval van bedrijven en consumenten komt in de rivier terecht die weer uitkomt in de oceaan. Daar draagt het bij aan de gigantische plasticsoep.

Schone Rivieren brengt samen met 800 vrijwillige rivierafvalonderzoekers de plasticvervuiling in Nederland in kaart en pakt het probleem aan bij de bron. Met ruim 5.000 vrijwilligers ruimen we afval op langs de rivieroevers en we laten mensen de schoonheid van de Nederlandse rivierdelta ontdekken. Zo werken we samen met consumenten, bedrijven en overheden we aan ons doel: plasticvrije rivieren in Nederland in 2030. Doe je mee?

Om veilig en schoon te kunnen werken is het mogelijk om hiervoor materiaal aan te schaffen via de IVN webwinkel. Je vindt hier reflecterende hesjes, visitekaartjes, zoekkaarten en handschoenen.

De handschoenen zijn geschikt voor hergebruik. Je kunt ze op 40 °C wassen. Op 60 °C wassen kan ook, maar dan vervaagt de kleur. Ze zijn niet geschikt voor de droger.

Specificaties

Maat: M/L (rekbaar) Materiaal: Nylon

0 sterren op basis van 0 beoordelingen