Crossbill Guides Wadden

Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen in het Waddengebied? Waar liggen de mooiste kwelders? Hoe vind je zeehonden, wilde orchideeën of rugstreeppadden? Je leest dit en nog veel meer in de Crossbill Guides Wadden

Lees meer...
Artikelnummer: w30890

Crossbill Guides - Wadden

Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen in het Waddengebied? Waar liggen de mooiste kwelders? Hoe vind je zeehonden, wilde orchideeën of rugstreeppadden? Wat maakt de duinen op de Waddeneilanden zo bijzonder? Kun je beter kiezen voor een wadexcursie of toch een heuse wadlooptocht?

Deze en nog veel meer natuurvragen worden beantwoord in de nieuwe Crossbill Guide Wadden. De gids beschrijft de 28 mooiste natuurroutes. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te vinden en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Waddennatuur te ontdekken maken deze gids compleet. Het is de gids die je zowel pakt voor in het veld als voor bij de open haard.

Bij de gids hoort een gratis route-app, te downloaden via de appstore en playstore.

Specificaties

  • Auteur: Dirk Hilbers
  • Uitgeverij: Crossbill foundation
  • Datum van uitgfite: 2019
  • ISBN: 9789491648151
  • Pagina's: 368
  • Size: 21 x 15 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen