Zsilt Zand en Strand set (7 stuks)

Kun je moeilijk kiezen welk Zsilt artikel jouw favoriet is? Heel begrijpelijk. Maar hier is de oplossing. Met deze Zand en Strand set heb je alle Zsilt producten in de iconische strandemmer bij elkaar. Gemaakt van 100% gerecycled huishoudelijk afval.

Lees meer...
Artikelnummer: W30920

Zsilt Zand en Strand set (7 stuks)

Kun je moeilijk kiezen welk Zsilt artikel jouw favoriet is? Heel begrijpelijk. Maar hier is de oplossing. Met deze Zand en Strand set heb je alle Zsilt producten in de iconische strandemmer bij elkaar. Geen keuzestress dus.

De zevendelige set bestaat uit:

Strandemmer Bucket, handschepje Scoop, handzeefje Sieve, badspeeltje Boat, bouwvorm Barn en bouwvorm House en de multifunctionele scraper.

Neem je duurzame Zsilt emmer vol met speelgoed mee naar het strand of zandbak en bouw sprookjesachtige zandkastelen. De achterzijde van het schepje en het zeefje is ook een potlood, waarmee je mooie figuren tekent in het zand. Met de originele bouwvormen maak je een heel dorp, stevige muren en nog meer. Laat het bootje varen op wilde golven en bedenk de mooiste avonturen; je kan het speelgoed overal gebruiken. Just Imagine!

Ook handig om te weten:

  • De emmer is ongeveer 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 20 cm.
  • De schep en het zeefje zijn beide 20 cm lang.
  • De boot is 18 cm lang, 8 cm breed en ongeveer 7 cm hoog.
  • De schuur en het huis zijn 9 cm hoog, ongeveer 9 cm breed en 12 cm lang.
  • De schraper is ongeveer 23 cm lang.

100% gemaakt van gerecycled huishoudelijk plastic afval Origineel en stoer Dutch design Gerecycled en geproduceerd in Nederland Stevig genoeg voor de grootste avonturen

Wij zijn Zsilt. En de kust betekent de wereld voor ons. Wij geloven in een kust vol schoonheid, zonder afval. Daarom maken wij strandspeelgoed, 100% van jouw gerecycled plastic afval. Ja, dus jouw oude shampoofles is nu misschien wel deze schep. Hoe cool is dat! En alles in Nederland ontworpen en geproduceerd. Super stevig en duurzaam dus. Dit speelgoed gooi jij echt nooit meer weg. Minder afval. Meer zandkastelen!

Martin Graafland 02-06-2021 16:54

Echt heel mooi zandbak speelgoed. Superstevig en ziet er heel leuk uit. Mijn kinderen gingen meteen aan de slag er mee. Wat mooi dat het van gerecycled plastic gemaakt is.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen