Wildpluk pakket

Wil je graag starten met het plukken van eetbare vruchten, zaden, bloemen en bladeren, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dit wildpluk pakket helpt je op weg!

Lees meer...
Artikelnummer: W40357

Wildpluk pakket

Wil je graag starten met het plukken van eetbare vruchten, zaden, bloemen en bladeren, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dit wildpluk pakket helpt je op weg! In het pakket zitten handige basisartikelen die je helpen om planten te vinden, gemakkelijk af te knippen, mee te nemen en te bewaren.

Op de 'Wildplukkaart' vind je in één oogopslag allerlei lekkernijen met bijbehorende oogsttijd, vindplaats en toepassing. Pluk, proef en geniet!

Het bloemen- en kruidendroogrek biedt de mogelijkheid om geplukte planten goed te laten drogen, zodat ze langer bewaard kunnen blijven.

In het pakket zitten:

  • 1 Wildplukkaart
  • 1 Kleine snoeischaar
  • 1 Bloemen- en kruidendroogrek
  • 1 IVN tasje*

*Het tasje op de foto is een oude variant. We verkopen het wildpluk pakket nu met een duurzamere, stevigere tas. In een canvas kleur, voorzien van het IVN logo, de lelie en de tekst 'Beleef de natuur'.

Belangrijk!

Aan wildplukken hangen bepaalde regels en voorwaarden. Zo mag je niet in elk gebied wildplukken en is er soms een beperkte wildpluk hoeveelheid toegestaan. Pluk alleen wat je zelf nodig hebt en denk er ook aan om wat achter te laten voor de dieren. Bij voorkeur op een lagere hoogte zodat ook de kleinere dieren ervan kunnen profiteren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen