Zoekkaart Vlinders Fries

De zoekkaart Vlinders is er nu ook in het Fries: Hoe hjit dy flinter? Op deze kaart staan de dagvlinders genoemd, vlinders die overdag actief zijn. De zoekkaarten zijn ondersteunend lesmateriaal bij doe- en werkbladen.

Lees meer...
Artikelnummer: W30033

Hoe hjit dy flinter?

De zoekkaart Vlinders is er nu ook in het Fries: Hoe hjit dy flinter? Op deze kaart staan de dagvlinders genoemd, vlinders die overdag actief zijn. Door goed en geduldig te kijken naar de verschillen, kunnen de vlinders op naam gebracht worden.

Deze zoekkaart kan gebruikt worden in combinatie met een bermplanten zoekkaart en de zoekkaart voor rupsen. De zoekkaarten zijn ondersteunend lesmateriaal bij doe- en werkbladen. De leerlingen kunnen antwoorden voor doe- of werkbladen vinden met de zoekkaarten. Ook voor particulier gebruik is dit een leuke zoekkaart.

Vlinders vormen samen met bloemen de kleurige variatie in het groen. Het zien van een vlinder wordt vaak geassocieerd met een prettig gevoel. Ook vlinders zijn er in diverse kleuren en vormen.

Ook leuk

In dezelfde lijn zijn er ook andere Friese zoekkaarten te vinden, denk aan: bodemdiertjes, waterdiertjes, bermplanten, vogels en bomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen