Vlinderpakket

Met dit vlinderpakket help je de vlinders in jouw tuin of op je balkon aan een veilige schuilplek. Met de zaadbom vlindermix creëer je een bloemrijk paradijsje en met de zoekkaart vlinders leer je in één oogopslag de vlinders die langsvliegen.

Lees meer...
Artikelnummer: W80846

Vlinderpakket

Met dit vlinderpakket help je de vlinders in jouw tuin of op je balkon aan een veilige schuilplek. Met de zaadbom vlindermix creëer je een bloemrijk paradijsje en met de zoekkaart vlinders leer je in één oogopslag de vlinders die langsvliegen, herkennen.

De vlinderkast is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Met de aankoop van dit product steun je de natuur in Nederland en daarnaast het werk van Natuurmonumenten en IVN.

Dag- en nachtvlinders zijn een belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. Ze helpen bij de bestuiving van planten en functioneren als belangrijke voedselbron voor dieren hoger in de voedselketen. Met deze vlinderkast helpt u de vlinders aan een veilige schuilplek.

Tip: Plaats een vlinderkast tot 1,5 hoogte, op een luwe, zonnige plek richting het zuiden. Het liefst in een bloemrijke omgeving. Met de zoekkaart vlinders of de zoekkaart nachtvlinders leert u direct de soorten vlinders die gebruik maken van de vlinderkast kennen.

Productinformatie Vlinderkast

  • Materiaal: Hout (FSC Gekeurd)
  • Geschikt voor: Vlinders
  • Lengte: 18cm
  • Hoogte: 16cm
  • Breedte: 18cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen