Tuiny Poel

Haal de waternatuur je tuin in met Tuiny Poel, een inheemse poel op tuinformaat. Met dit inheemse plantenpakket, met daarin een breed assortiment aan zorgvuldig gekweekte waterplanten, leg je een vijver met randbeplanting van 2 m2 aan.

Lees meer...
Artikelnummer: W40358

Tuiny Poel

Haal de waternatuur je tuin in met Tuiny Poel, een inheemse poel op tuinformaat. Met dit inheemse plantenpakket, met daarin een breed assortiment aan zorgvuldig gekweekte waterplanten, leg je een poel met randbeplanting van 2 m2 aan. Bovendien ontvang je aanleginstructies om je poel stap-voor-stap binnen een dag aan te leggen in je tuin. Goed voor amfibieën, insecten, vogels én voor jou!

Levertijd:

De levertijd bedraagt 10 werkdagen. U ontvangt een track-en-trace code per e-mail om de levering in de gaten te houden. Omwille van de verzending worden uw gegevens gedeeld met Cruydt-Hoeck.

Belangrijk:

De getoonde productfoto is van een 6m2 poel, sinds 2022 leveren we Tuiny Poels voor 2m2.

De Tuiny Poel wordt NIET door de IVN webwinkel geleverd maar door Cruydt-Hoeck. Wilt u, naast de Tuiny Poel, ook nog andere producten zoals de Tuiny Poel Folie, uit de IVN webwinkel bestellen? Plaats hiervoor dan s.v.p. een aparte bestelling. Dit voorkomt vertraging in het leverproces.

Het pakket bestaat uit:

  • Een inheemse mix van moeras- en ondergedoken waterplanten
  • Aanleginstructies

Let op: tuingereedschap en vijverfolie zitten niet in het pakket. Folie voor de Tuiny Poel is te koop in de IVN webwinkel. Mocht je andere folie willen dan is dit eenvoudig online te bestellen of bij je lokale tuincentrum.

Prijs: € 64,95 incl. verzendkosten

0 sterren op basis van 0 beoordelingen