Stamschijfje

Het stamschijfje is een houten schijfje van o.a. de berk of vogelkers en heeft een diameter van circa 6 centimeter. Hierdoor kan het schijfje goed gebruikt worden als naambordje bij bijvoorbeeld een kennismakingsronde, vergadering of (natuur)activiteit wa

Lees meer...
Artikelnummer: W20251

Stamschijfje

Het stamschijfje is een houten schijfje van o.a. de berk of vogelkers en heeft een diameter van circa 6 centimeter. Hierdoor kan het schijfje goed gebruikt worden als naambordje bij bijvoorbeeld een kennismakingsronde, vergadering of (natuur)activiteit waarbij het prettig is elkaars namen te leren kennen. 

Het stamschijfje is voorzien van een koord zodat deze om de nek gedragen kan worden. 

Zagen maar

Al het hout dat wordt gebruikt voor dit schijfje is, in overleg met de boswachter, gezaagd door kinderen die bij IVN op natuurkamp komen. Het geselecteerde hout komt van dode of zieke bomen, te dicht begroeide bossen of van soorten die de boswachter liever niet teveel in het bos wil zien staan (vogelkers) om zo ruimte te geven aan andere soorten. Met het resthout waar geen stamschijfjes van gezaagd kunnen worden, worden takkenrillen gemaakt. 

Het stamschijfje is voorzien van het IVN logo, maar kan desgewenst ook blanco worden geleverd. Geef dit aan bij plaatsing van de bestelling. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen