Scharrelkids Box - Water

Deze scharrelkids box Water is een ontdekbox met zes verschillende opdrachten voor de waterrijke omgeving. Alle materialen die nodig zijn voor de ontdekkingsopdrachten zitten in de kist.

Lees meer...
Artikelnummer: W40220

Scharrelkids box Water

Deze scharrelkids box Water is een ontdekbox met zes verschillende opdrachten voor de waterrijke omgeving. Alle materialen die nodig zijn voor de ontdekkingsopdrachten zitten in de kist. De materialen in de kist zijn bedoeld om met een groep of individueel op zoek te gaan naar leven in en bij het water. De ontdek box bevat alle materialen die voor de onderzoekjes nodig zijn.

De opdrachten en materialen zijn leuk voor jong en oud, maar vooral geschikt voor kinderen. Kinderen onder de 8 jaar hebben nog wat begeleiding nodig en vanaf 8 jaar kunnen de opdrachten (grotendeels) zelfstandig worden uitgevoerd.

Inhoud Scharrelkids box Water

6 Rugzakjes met Doe-kaarten en materiaal in de rugzakjes:

Materiaal in de rugzakjes:

Rugzak 1: Doos met 5 petrischaaltjes, steelloep, zoekkaart waterdieren, schepnetje & aquariumbakje Rugzak 2: Zonder materialen Rugzak 3: Doos: schaar, doorzichtig plastic, elastieken, plakband, kleurpotloden, puntenslijper, lege fles (aanvullen), schetsblok Rugzak 4: Doos met schaar en bolletje touw Rugzak 5: Waterthermometer Rugzak 6: pH strippendoosje, 250ml pot, flesje met azijn

Scharrelkids box voor elk gebied

Er zijn in totaal zeven verschillende scharrelkids boxen met onder andere de thema's: Bos, Bloemen, Vogels en Zee/Kust.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen