Scharrelkids box - Natuurspelletjes

Ontdekkist met zes verschillende spelletjes in de natuur.
Alle materialen die nodig zijn voor de spelletjes zitten in de kist.

Lees meer...
Artikelnummer: W40227

Inhoud Scharrelkids box Natuurspelletjes

De Scharrelkids box Natuurspelletjes is een ontdekkist met zes verschillende spelletjes om in groepsverband te spelen. Alle materialen die nodig zijn voor de ontdekkingsopdrachten zitten in de kist.

De opdrachten en materialen zijn leuk voor jong en oud, maar vooral geschikt voor kinderen. Kinderen onder de 8 jaar hebben nog wat begeleiding nodig en vanaf 8 jaar kunnen de opdrachten (grotendeels) zelfstandig worden uitgevoerd.

Inhoud Natuurspelletjes box

6 Rugzakjes met Doe-kaarten en materiaal bij de doe-kaarten:

Rugzakje 1: De Heksenkring. Een spannend spel met doe-opdrachten Rugzakje 2: Voorwerpenspel. alle deelnemers verzamelen 5 verschillende voorwerpen uit de natuur. Rugzakje 3: Natuurspel. Een mini Levend ganzenbord' met 12 verschillende opdrachten. Rugzakje 4: Windrichtingenspel, werken met een kompas. Rugzakje 5: Foto's raden. twee groepjes maken foto's van de omgeving en zoeken daarna elkaars fotomomenten. Rugzakje 6: Voelen. met blinddoeken wordt een rups nagespeeld en boom braille gespeeld.

Scharrelkids box voor elk gebied

Er zijn in totaal zeven verschillende scharrelkids boxen met onder andere de thema's: Water, Bloemen, Vogels en Zee/Kust.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen