Scharrelkids Box - Bloemen

De Scharrelkids box Bloemen is een ontdekkist met zes verschillende opdrachten voor het ontdekken en leren herkennen van verschillende soorten bloemen. Alle materialen die nodig zijn voor de ontdekkingsopdrachten zitten in de kist.

Lees meer...
Artikelnummer: W40222

Scharrelkids box - Bloemen

De Scharrelkids box Bloemen is een ontdekkist met zes verschillende opdrachten voor het ontdekken en leren herkennen van verschillende soorten bloemen. Alle materialen die nodig zijn voor de ontdekkingsopdrachten zitten in de kist. De opdrachten zijn zeer geschikt om met een groep of individueel uit te voeren.

De opdrachten en materialen zijn leuk voor jong en oud, maar vooral geschikt voor kinderen. Kinderen onder de 8 jaar hebben nog wat begeleiding nodig en vanaf 8 jaar kunnen de opdrachten (grotendeels) zelfstandig worden uitgevoerd.

Inhoud Ontdekbox Scharrelkids BLOEMEN

6 Rugzakjes met Doe-kaarten en materiaal bij de doe-kaarten:

Rugzak 1: Tekenblokje met doos potloden + puntenslijper Rugzak 2: Touw (4m) + zoekkaart Bloeiende Bermplanten Rugzak 3: Zoekkaart bodemdieren + Tekenblokje en doos potloden + puntenslijper Rugzak 4: Doosje met plakband en papierblok Rugzak 5: Tekenblokje + potloden + puntenslijper Rugzak 6: Doos met Wattenstaafjes en Blinddoek + Doos met potje honing, busje peper en vaatje zout

Scharrelkids box voor elk gebied

Er zijn in totaal zeven verschillende scharrelkids boxen met onder andere de thema's: Water, Bos, Vogels en Zee/Kust.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen