Rugzakje Natuur en Ouderen

In het kader van het IVN programma Grijs, Groen & Gelukkig is dit uitgekiende rugzakje met natuurbelevingsopdrachten samengesteld waarmee begeleiders van ouderen de natuur dichterbij kunnen brengen.

Frisse buitenlucht en beweging, natuur is gezond voor iedereen. Dat geldt ook voor ouderen, voor mensen met dementie en anderen die nauwelijks nog in de natuur komen. En dat terwijl de natuur juist voor deze mensen zoveel goeds te bieden heeft! Dit rugzakje bevat een boekje met beschrijving van natuuractiviteiten én een basis-set van materialen nodig bij de uitvoering.

Het rugzakje wordt gratis geleverd bij een training die IVN voor u kan verzorgen voor groepjes mantelzorgers, vrijwilligers of zorgprofessionals van een zorginstelling.