Promotiepakket 60 jaar IVN!

Promotiepakket 60 jaar IVN

IVN bestaat 60 jaar! Dat is iets om te vieren én aan te grijpen om nog meer mensen met de natuur te verbinden. Graag geven wij onze liefde voor de natuur door. In dit feestelijke promotiepakket zitten een aantal leuke artikelen voor de afdeling. Er is één pakket per afdeling beschikbaar. Je kan het pakket bestellen tot 1 juni 2020. Hieraan zijn geen kosten verbonden (ook verzendkosten zijn inclusief) en je kan zelf het afleveradres kiezen.

Inhoud pakket:
• Feestelijke verrassing voor de afdeling
• IVN vlaggetjes lijn ((duurzaam, gerecycled materiaal) voor promotie/zichtbaarheid tijdens activiteiten
• Promotie materiaal IVN-festival: poster en flyers
• Ledenwerf materiaal: ledenwerf flyer en nieuwe kaart/give-away