Plantenlabel van leisteen (set van 6 met waxstift)

Met de plantenlabels van leisteen wordt het onderscheiden van opkomende (moestuin)plantjes een makkie! Schrijf met de bijgeleverde waxstift op de plantenlabel om welke plantensoort het gaat. De plantenlabels zijn herbruikbaar.

Lees meer...
Artikelnummer: W80833

Plantenlabel van leisteen (set van 6)

Met de plantenlabels van leisteen wordt het onderscheiden van opkomende (moestuin)plantjes een makkie! Schrijf met de bijgeleverde waxstift op de plantenlabel om welke plantensoort het gaat en steek deze met een afstand van 5 á 10 cm voor het desbetreffende plantje in de grond.

Plantenlabels van leisteen gaan lang mee, maar kunnen wel breken bij een (harde) val. Ze zijn bij zorgvuldig gebruik langdurig te gebruiken omdat de beschreven labels schoongemaakt kunnen worden met een doek en vervolgens herschreven.

Specificaties

Productafmetingen in cm: L 3,1 x B 19,5 x H 4 Materiaal: Leisteen, was, papier Bruto gewicht: 0.498 kg (per set van 6)

Moestuinartikelen

Wil je graag aan de slag met je moestuin, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk dan eens bij de verschillende moestuinartikelen die we verkopen, je vindt hier een breed scala aan moestuinzaden, handige poot- en verspeenstokjes, schepjes en harkjes en een handige moestuinkalender.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen