Natuurspelen, natuurspelletjes en -activiteiten voor alle leeftijden

Het boekje 'Natuurspelen! Natuurspelletjes en -activiteiten voor alle leeftijden' staat vol natuurspelen en -activiteiten. Uitgave van Jong Nederland om het spelen in de natuur te bevorderen.

Lees meer...
€12,50
Incl. btw
Levertijd: 1 -2 weken
Artikelnummer: W30775

Natuurspelen

Het boekje 'Natuurspelen! Natuurspelletjes en -activiteiten voor alle leeftijden' staat vol natuurspelen en -activiteiten. Uitgave van Jong Nederland om het spelen in de natuur te bevorderen. Inspiratie opdoen om met kinderen op verantwoorde wijze in de natuur te spelen? Bestel dan dit leuke handboekje, met meer dan 100 speelse ideëen om het spelen in en met de natuur te bevorderen. Inspirerend en met eenvoudige hulpmiddelen uit te voeren. In het boekje kun je onder andere lezen hoe de noten-bootjes-race gaat of inktvistikkertje, hoe je zelf papier maakt of een onderwaterkijker, hoe je kookt zonder pan en de windrichting herkent zonder kompas.

De activiteiten in het boekje zijn geschikt voor kinderen in een leeftijd tussen de 4 en 12 jaar. Het boekje is uitgevoerd in zakformaat, dus handzaam om mee naar buiten te nemen.  In dezelfde lijn is ook het boekje Speurtochten beschikbaar. 

Specificaties

  • Uitvoering: Hardcover
  • Aantal pagina's: 127 pagina's
  • ISBN: 9789072348005
  • Uitgever: Jong Nederland
0 sterren op basis van 0 beoordelingen