Levend ganzenbord

Het Levend Ganzenbord is een educatief spel waarbij de leerlingen in groepjes opdrachten uitvoeren. Welke opdracht ze uitvoeren hangt af van de dobbelstenen. Er zijn in totaal 63 opdrachtkaarten, net als in het gewone ganzenbord.

Aantal: 95

Het Levend Ganzenbord is een spel waarbij de leerlingen in groepjes opdrachten uitvoeren. Welke opdracht ze uitvoeren hangt af van de dobbelstenen. Er zijn in totaal 63 opdrachtkaarten, net als in het gewone ganzenbord. De leerlingen laten de uitkomst van de opdrachten controleren door een jury.

De opdrachten gaan over de natuur, cultuur, dramatische expressie,vaardigheden en rekenen en taal. De leerlingen worden uitgedaagd en kunnen door samenwerking elkaar helpen bij het goed uitvoeren van de opdrachten. Ze leren met en van elkaar. Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.

Inhoud spelkist:
•63 opdrachtkaarten
•1 kopieerbare scorelijst
•6 dobbelstenen
•2 mitella's
•2 nylon koorden (ca. 60 cm)
•1 map met handleiding en antwoordenlijsten
•1 map met gekopieerde opdrachtkaarten