IVN corporate brochure

Corporate brochure IVN

Corporate brochure IVN

"Als IVN afdeling kan je maximaal 20 stuks van de corporatie IVN brochure bestellen"

De corporate brochure is een relatiemarketing tool gericht op opdrachtgevers en partners (business to business). Hij heeft twee functies: werven van nieuwe opdrachtgevers/partners (prospects) het binden van klanten (herkenning). Het doel is dat de ontvanger het gevoel krijgt: IVN, daar wil ik mee samenwerken! Wat IVN doet is enorm divers (zowel de stichting als de vereniging). We proberen in de brochure deze breedte te schetsen maar vooral een positief gevoel over te brengen. De brochure is geen uitputtende opsomming van alles wat IVN doet.

Inzet brochure:
• De brochure is met name geschikt voor persoonlijke sales, om mee te geven na een gesprek of meeting.
• Bestellen voor afdelingen is kosteloos, vermeld wel even de afdelingsnaam bij je order.
• De brochure is geen flyer materiaal voor grote groepen. We hanteren daarom een bestel maximum van 20 stuks. Richting het bredere publiek (potentiele nieuwe leden) adviseren we om de flyer ledenwering te gebruiken.
• Regiokantoren kunnen grotere bestellingen plaatsen in overleg met de webwinkel