Insectenhotel - nestblok

Het insectenhotel nestblok van het merk SCHWEGLER is gemaakt van houtbeton dat klimaatregulerend en ademend is. Het nestblok wordt geleverd met een verzinkte metalen beugel.

Lees meer...
Artikelnummer: W80826

Insectenhotel - nestblok voor solitaire insecten

Het insectenhotel nestblok van het merk SCHWEGLER is gemaakt van houtbeton dat klimaatregulerend en ademend is. Het nestblok wordt geleverd met een uitgebreide beschrijving over bijen en wespen en een verzinkte metalen beugel waardoor deze gemakkelijk op te hangen is. Het is een stevig en vogelproof insectenhotel.

De meeste insecten die zich in holen nestelen, boren zichzelf niet in, maar gebruiken bestaande boorgaten waarin ze hun broedcellen bouwen. Dit nestblok is speciaal geschikt voor dit soort insecten. Insecten spelen een ontzettend belangrijke rol als bestuivers en dragen daarnaast bij aan het 'natuurlijke evenwicht' door bijvoorbeeld insectenplagen te reguleren.

De beste plek

Het nestblok kan worden opgehangen onder overkappingen, pergola's, aan muren, in tuinen en zelfs op balkons tot de derde of vierde verdieping. De nestblokken dienen in de winter buiten te blijven hangen, anders glippen de insecten in de gaten voortijdig uit het nest en overleven dit niet. Zorg er daarnaast voor dat het nestblok op een zonnige plek hangt, beschermd tegen wind en regen.

Specificaties:

  • Materiaal: weerbestendig SCHWEGLER houtbeton.
  • Externe afmetingen: B 14,5 x H 27 x D 8,5 cm.
  • Gewicht: 3,7 kg.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen