Houten m² Moestuinbak

Creëer snel en eenvoudig een compacte 1m2 moestuinbak. Met de meegeleverde scheidingslatten ontstaan 9 vakken, die individueel gevuld kunnen worden.

Lees meer...
Artikelnummer: W80703

Houten vierkante m² Moestuinbak

Met deze handige moestuinbak creëer je snel en eenvoudig een compacte vierkante meter tuin.  Met de meegeleverde scheidingslatten ontstaan 9 vakken, die individueel gevuld kunnen worden (denk hierbij aan keukenkruiden, tomaten-, courgetteplanten etc.). Het inbegrepen worteldoek zorgt ervoor dat de grond in de vierkante meter tuin blijft, en bovendien onkruidvrij. De moestuinbak is gemakkelijk zonder gereedschap in elkaar te zetten. De bak is 1 vierkante meter en kan gebruikt worden voor stadstuinieren, in de tuin of op het balkon.

Wat zit er in het pakket:

  • Vurenhout (FSC-keurmerk)
  • Eenvoudig bouwpakket (zonder gereedschap in elkaar te zetten)
  • Inclusief wortel doek
  • Bouwinstructie op wrapper
  • Maten moestuinbak: (100x10x13,7cm)

Moestuinfan?

Met deze moestuinbak creëer je in een handomdraai snel en eenvoudig een compacte vierkante meter tuin! Daarnaast verkopen wij diverse biologische zaden van bijvoorbeeld komkommer, cherrytomaat, tuinboon, wortel, rode biet en nog veel meer. Met de bijpassende zaaikalender ben je goed voorbereid om van je moestuinavontuur een succes te maken!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen