CD Wereld door verschil

Lesproject over de genetische diversiteit van groenten, fruit en landbouwgewassen, uitgewerkt aan de hand van de producten aardappel, graan, kool paprika appel en aardbei.

€35,75 Incl. btw

Lesproject voor de onder-, midden- en bovenbouw van het basisonderwijs over de genetische diversiteit van groenten, fruit en landbouwgewassen, uitgewerkt aan de hand van de producten aardappel, graan, kool paprika appel en aardbei.

Een productie van Veldwerk Nederland (nu IVN), Stichting Educatief Platteland, Het Kleine Loo en de WUR Wageningen, centrum voor genetische bronnen.