Cadeaubon

Heb je geen idee waarmee je een jarige kunt verrassen of wil je dat de ontvanger zelf een leuk cadeau kan uitkiezen? Met de IVN Cadeaubon kan de ontvanger kiezen uit de 800 verschillende artikelen die de IVN webwinkel aanbiedt.

Lees meer...
Artikelnummer: W70404

IVN Cadeaubon €10,-

Heb je geen idee waarmee je een jarige kunt verrassen of wil je dat de ontvanger zelf een leuk cadeau kan uitkiezen? Met de IVN Cadeaubon kan de ontvanger kiezen uit de 800 verschillende artikelen die de IVN webwinkel aanbiedt. Denk hierbij aan een mooi (natuurboek), iets voor in de moestuin, een leerzame zoekkaartenset of iets totaal anders.

De Cadeaubon is te koop met een waarde van €10,-, €20,-, €50,- of €100,-. Zit jouw waarde hier niet bij? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected].

Na bestelling van de cadeaubon ontvangt de geadresseerde een unieke code (deze staat op de cadeaubon) waarmee hij of zij een bestelling kan plaatsen in de IVN webwinkel. De cadeaubon is niet in te wisselen tegen contant geld en daarnaast dient de waarde in 1x gebruikt te worden.

Let op!

De verzendkosten vallen buiten de waarde van de cadeaubon. Het is mogelijk de verzendkosten te verwerken in de waarde van de cadeaubon, maar dit betekent wel dat de ontvanger voor een lagere waarde aan artikelen kan bestellen. Heb je hier vragen over, geef dit dan aan in het opmerkingenveld of stuur ons een mailtje.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen