Bye Bites Tekenpincet

De ByeBites Tekenpincet gebruikt u voor het eenvoudig en veilig verwijderen van zowel grote (volgezogen) als kleine teken.

Lees meer...
Artikelnummer: W50002
ByeBites Tekenpincet

De ByeBites Tekenpincet gebruikt u voor het eenvoudig en veilig verwijderen van zowel grote (volgezogen) als kleine teken. Op de achterkant zit een knop die u in kunt drukken. Als u dat doet gaat het pincet open waarna u de bek op de teek kunt plaatsen. Als u de knop los laat gaat de bek weer dicht. Door vervolgens voorzichtig aan het pincet te draaien kunt u de teek verwijderen. De knop aan de achterkant dient ook als tekenverwijderaar. Schuif de opening voorzichtig over de teek heen en trek deze vervolgens los.

Let op dat u de teek helemaal weghaalt; het kan namelijk voorkomen dat er een deel van de teek achterblijft, wat kan gaan ontsteken.

Handig om te weten

Normaal gesproken begint de tekenperiode in de loop van maart te stijgen. In de periode april tot en met september worden de meeste aantallen teken waargenomen. Het voorjaar is hierin de piekperiode.

Wanneer u bent gebeten door een teek, houdt de plek van de beet dan goed in de gaten. Ontstaat er een rode kring of vertrouwd u het niet helemaal, neem dan contact op met de huisarts.

Aanbod

Naast de tekenpincet verkopen wij ook een tekenkaart en een steken en betenset.

Op deze webiste vindt u handige tips over hoe om te gaan met tekenbeten.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen