Brochure IVN Grijs, Groen & Gelukkig

• Bestel 1 voor €0,00 per stuk en bespaar 0%
  • Bestel 20 voor €0,00 per stuk en bespaar 0%

Brochure IVN Grijs, Groen & Gelukkig (Bestelmaximum: 20 stuks)

De brochure GGG is een relatiemarketing tool besteld als ondersteuning voor het aantrekken van opdrachtgevers (zorginstellingen) en andere partners (als gemeenten, fondsen etc). Met het programma Grijs, Groen & Gelukkig wil IVN ouderen in Nederland een gelukkige oude dag bezorgen door hen de positieve effecten van de natuur te laten ervaren. Ouderen in zorgcentra, mensen met dementie en thuiswonende ouderen. Al meer dan 70 zorglocaties doen enthousiast mee met deze groene evolutie in de zorg. IVN ondersteunt hen met een buurtaanpak, advies, inspirerende activiteiten en een uitgebreid trainingsaanbod voor zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers.

Inzet brochure:
• De brochure is met name geschikt voor persoonlijke sales, om mee te geven na een gesprek of meeting.
• Bestellen voor afdelingen is kosteloos, vermeld wel even de afdelingsnaam bij je order.
• De brochure is geen flyer materiaal voor grote groepen. We hanteren daarom een bestel maximum van 20 stuks. Richting het bredere publiek (potentiele nieuwe leden) adviseren we om de flyer ledenwering te gebruiken.
• Regiokantoren kunnen grotere bestellingen plaatsen in overleg met de webwinkel.