Zoekkaart Bomen blad Fries

De zoekkaart Bomen in blad is er nu ook in het Fries: Fan hokker beam is dat blêd? De zoekkaarten zijn ondersteunend lesmateriaal bij doe- en werkbladen. De leerlingen kunnen antwoorden voor doe- of werkbladen vinden met de zoekkaarten.

Lees meer...
Artikelnummer: W30034

Fan hokker beam is dat blêd?

De zoekkaart Bomen in blad is er nu ook in het Fries: Fan hokker beam is dat blêd? De kaart kan binnen gebruikt worden, wanneer de bladeren (met takken) in de klas gebracht worden. Leuker is het natuurlijk om buiten naar de bomen te kijken en dan de goede naam te vinden. De zoekkaarten zijn ondersteunend lesmateriaal bij doe- en werkbladen. De leerlingen kunnen antwoorden voor doe- of werkbladen vinden met de zoekkaarten. De zoekkaart is natuurlijk ook leuk voor particulier gebruik.

De naam van een boom kan worden gevonden door goed naar de bladeren te kijken. Een blad bestaat vaak uit een deel, maar soms ook uit meerdere kleine blaadjes. Dat is een samengesteld blad. Ook de bladsteel en de takjes verschillen vaak van kleur.

Ook leuk 

In dezelfde lijn zijn er ook andere Friese zoekkaarten te vinden, denk aan: bodemdiertjes, waterdiertjes, bermplanten, vogels en bomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen