Bijen en Hommels

Natuurgids vol wetenswaardigheden, kijktips en inspiratie om naar buiten te gaan

€14,95 Incl. btw
Aantal: 6

Deze natuurgids neemt je mee in de wereld van de bijen. Ga naar buiten, kijk om je heen: welke bijensoorten zie je in jouw tuin? Wat doen ze, waar eten ze, waar bouwen ze hun nest? Honingbij, pluimvoetbij, aardhommel: je leert ze allemaal kennen in deze vrolijke gids vol verrassende wetenswaardigheden.

Om bijen te kijken heb je weinig nodig. Een stoel, wat bloeiende planten: klaar! Om meer van ze te weten te komen en om ze te herkennen, daar is deze gids voor. Ga lekker zitten, volg het gezoem en geniet.

• Leuke wetenswaardigheden over bijen en hommels
  • Praktische informatie over hoe je bijen en hommels kunt herkennen
  • Interviews met enthousiaste bijenliefhebbers
  • Talloze tips over hoe je bijen en hommels kunt helpen
  • Extra ruimte voor eigen notities en schetsen

Wist je dat de prachtige grote wolbij haren van planten gebruikt om haar nest mee te bekleden? En dat de mannetjes van de grote klokjesbij soms in de klokjesbloemen slapen? Ze klemmen zich dan met hun kaken vast aan de bloemstijlen ...

Bijen & Hommels is een rijk geïllustreerde gids vol verrassende wetenswaardigheden, kijktips en inspiratie om naar buiten te gaan. Leuk voor tuin- en natuurliefhebbers!